Acte de donație

Partidul Democrat din Revoluție

schimbarea incepe cu noi

Pentru a putea transforma acest vis în realitate, este nevoie de o forţă nouă politică, nemânjită de anii grei ai corupţiei şi politicilor bazate pe interese care să îmbogăţească numai anumite grupuri privilegiate ce s-au format prin deturnarea iresponsabilă a tot ce a fost mai de valoare din avutul comun, cel care ar fi trebuit să fie protejat de lege în virtutea garanţiilor pe care le emană Constituţia României.

vino alături de noi!

Implicăte / Donează pentru PD-R!

persoane fizice / persoane jurdice

Cetăţenii României au nevoie de adevăr, justiţie, garanţia unui viitor în care să se regăsească cu uşurinţă şi în care să poată avea încrederea că-şi vor putea dezvolta armonios viaţa de familie.

Pentru a putea transforma acest vis în realitate, este nevoie de o forţă nouă politică, nemânjită de anii grei ai corupţiei şi politicilor bazate pe interese care să îmbogăţească numai anumite grupuri privilegiate ce s-au format prin deturnarea iresponsabilă a tot ce a fost mai de valoare din avutul comun, cel care ar fi trebuit să fie protejat de lege în virtutea garanţiilor pe care le emană Constituţia României. Cetăţenii României îşi doresc o forţă politică nouă, onestă, modernă, capabilă, responsabilă şi care să redea poporului român respectul faţă de propria sa existenţă.