Înscriere

Partidul Democrat din Revoluție

schimbarea incepe cu noi

Pentru a putea transforma acest vis în realitate, este nevoie de o forţă nouă politică, nemânjită de anii grei ai corupţiei şi politicilor bazate pe interese care să îmbogăţească numai anumite grupuri privilegiate ce s-au format prin deturnarea iresponsabilă a tot ce a fost mai de valoare din avutul comun, cel care ar fi trebuit să fie protejat de lege în virtutea garanţiilor pe care le emană Constituţia României.

vino alături de noi!

Înscrie-te!

schimbarea începe cu tine!

Partidul Democrat din Revoluție

Cetăţenii României au nevoie de adevăr, justiţie, garanţia unui viitor în care să se regăsească cu uşurinţă şi în care să poată avea încrederea că-şi vor putea dezvolta armonios viaţa de familie.

Pentru a putea transforma acest vis în realitate, este nevoie de o forţă nouă politică, nemânjită de anii grei ai corupţiei şi politicilor bazate pe interese care să îmbogăţească numai anumite grupuri privilegiate ce s-au format prin deturnarea iresponsabilă a tot ce a fost mai de valoare din avutul comun, cel care ar fi trebuit să fie protejat de lege în virtutea garanţiilor pe care le emană Constituţia României. Cetăţenii României îşi doresc o forţă politică nouă, onestă, modernă, capabilă, responsabilă şi care să redea poporului român respectul faţă de propria sa existenţă.

Vino alături de noi!

Formular de înscriere.

PD-R prelucrează datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 (“GDPR”) în vederea îndeplinirii scopurilor și desfășurării proiectelor sale. Detalii în Politica de confidențialitate

*Politica de confidențialitate